ΚΕΕΑΕΔ

Υπηρεσίες

ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ – ΚΕΕΑΕΔ

Το ΚΕΕΑΕΔ προσφέρει υπηρεσίες πληροφόρησης, κατάρτισης και υποστήριξης με απώτερο στόχο την προώθηση της απασχόλησης και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας κυρίως στις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Συμβουλευτική Απασχόλησης

Οι Σύμβουλοι απασχόλησης του ΚΕΕΑΕΔ παρέχουν μια ολοκληρωμένη για την ανάπτυξη για τη σταδιοδρομία των ωφελούμενων. Ξεκινώντας από τα πρακτικά θέματα όπως είναι το βιογραφικό σημείωμα και προχωρώντας σε θέματα στοχοθέτησης και προσωπικής ανάπτυξης μέσα από την εργασία. Οι ωφελούμενοι μπορούν να λάβουν προσωπικές ή ομαδικές συνεδρίες ανάλογα με τις προτίμηση τους ενώ ταυτόχρονα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το δίκτυο τους μέσα από τες διάφορες διοργανώσεις που γίνονται σχετικά με τη καριέρα.

Επιχειρηματική Ανάπτυξη

Υπηρεσίες προσωπικής και ομαδικής στήριξης από έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο της επιχειρηματικής δράσης. Τα άτομα που επωφελούνται των υπηρεσιών αυτών έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ομαδική κατάρτιση σε σχετικά θέματα καθώς και να έχουν εξατομικευμένη στήριξη στη δημιυοργία του επιχειρηματικού τους πλάνου, συμπλήρωση αιτήσεων και την εύρεση χρηματοδοτήσεων. Οι έμπειροι συνεργάτες μας στηρίζουν στο ξεκαθάρισμα της ιδέας έτσι ώστε να μπορεί να είναι βιώσιμη και να σταθεί στη σύγχρονη αγορά.

Εκπαιδεύσεις

Το ΚΕΕΑΕΔ στοχεύει να είναι ένας πυρήνας πιστοποίησης και ανάπτυξης δεξιοτήτων που μπορούν έμπρακτα να δημιουργήσουν ευκαιρίες εργοδότησης. Μελετώντας τη σύγχρονη αγορά εργασίας παρέχουμε πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις, ομιλίες ή εργαστήρια που μπορούν να γίνουν κομμάτι της πορείας για την επαγγελματική ένταξη και προσωπική ανέληξη. Φέρνοντας επαγγελματίες και αναγνωρισμένα ιδρύματα σε διάφορους τομείς διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα των δράσεων μας που στόχο έχουν την κατάρτιση και την δραστηριοποιήση των συμμετέχοντων.

Συνδιοργανώσεις

Δικτυοωνόμαστε και υποστηρίζουμε το οικοσύστημα, την κοινωνία των πολιτών και τα κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης (ΚΕΚ) παρέχοντας το χώρο χώρις χρεώση για τη συνδιοργάνωση δράσεων που συνάδουν με το σκοπό του κέντρου. Κάντε κλικ για να δείτε τους όρους παραχώρησης του κέντρου ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατ’ Οίκον Φροντίδα

Παροχή υπηρεσιών φροντίδας με στόχο την διατήρηση της λειτουργικότητας, ανεξαρτησίας, αυτοεξυπηρέτησης και αξιοπρεπούς διαβίωσης των ατόμων που χρήζουν βοήθειας.

Κατ’ Οίκον Νοσηλεία

Η υπηρεσία “Κατ’οίκον νοσηλεία” προσφέρει υπηρεσίες γενικής νοσηλευτικής στα άτομα και στις οικογένειες, στο χώρο που ζουν με στόχο την προαγωγή, την διατήρηση και την αποκατάσταση της υγείας τους ή την ελαχιστοποίηση των επιδράσεων της ασθένειας ή της αναπηρίας.
Δίκτυο Συνεργατών

Γίνε Μέλος του Δικτύου

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σας και η ομάδα μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας.